Bekijk onze vacatures

Altijd een schone werkomgeving voor VVV Nederland dankzij Prins Schoonmaakdiensten

Altijd een schone werkomgeving voor VVV Nederland dankzij Prins Schoonmaakdiensten

Wanneer je als organisatie verhuist naar een nieuw pand, krijg je met verschillende uitdagingen te maken. Voor VVV Nederland (bestaande uit VVV Cadeaukaarten en Kennisnetwerk Destinatie Nederland) was dat in november 2019 het vinden van een nieuw, betrouwbaar schoonmaakbedrijf. “In het begin maakten we gebruik van het schoonmaakbedrijf dat ook werd ingehuurd door de andere organisaties die op SECOYA, een businesscampus in Papendorp, ‘wonen’. Maar daar waren we niet tevreden over. Dus moesten we op zoek naar een ander schoonmaakbedrijf. Dat is Prins Schoonmaakdiensten geworden”, vertelt office- en businessmanager José van Ommen.

Benieuwd hoe de samenwerking met Prins Schoonmaakdiensten verloopt? José vertelt het ons!

Een goede, schone werkomgeving voor alle collega’s

VVV Nederland vindt het belangrijk dat werknemers een goede, schone werkomgeving hebben. José: “Een schone, opgeruimde plek waar we elkaar kunnen ontmoeten en (samen)werken. Dankzij Prins Schoonmaakdiensten kunnen wij dat iedereen nu iedere dag bieden.” Toch was dat niet direct vanzelfsprekend op het moment dat de organisatie naar de campus verhuisde. José: “Wij waren op zoek naar een samenwerking waarin stabiliteit, korte communicatielijnen en betrouwbaarheid centraal staan. Het liefst met een vast aanspreekpunt. Ook hadden we de wens dat er altijd door dezelfde schoonmaker wordt schoongemaakt. Dat was bij het vorige schoonmaakbedrijf niet het geval. Hierdoor moesten we elke keer opnieuw uitleggen wat we wilden en wat onze werkwijze is, waardoor we er alsnog veel tijd en energie in moesten steken. Terwijl je eigenlijk volledig ontzorgd wil worden.”

Een vast aanspreekpunt

Daarom is José blij met de overstap naar Prins Schoonmaakdiensten. “De uitblinkers van Prins Schoonmaakdiensten komen dagelijks bij ons langs voor het schoonmaakonderhoud. En daarnaast wordt de glasbewassing binnen ook door hen geregeld. Maar het allerfijnst aan de samenwerking vind ik dat we vanaf het eerste moment één vast aanspreekpunt hebben binnen de organisatie; rayonleider Marianne. Bij haar kunnen we terecht met vragen of als iets niet helemaal lekker loopt. Natuurlijk was het in het begin een beetje aftasten, maar nu weten we precies wat we aan elkaar hebben.” Ondertussen heeft Prins ook een vast schoonmaakduo gevonden dat bij VVV Nederland schoonmaakt, vertelt José ons. “Er maakt nu een vast echtpaar bij ons schoon. Dat was ook echt onze wens. Zo worden ze onderdeel van ons team en weet je van elkaar ook waar je aan toe bent. En hebben zij een keer verlof? Dan is Marianne er op de eerste dag van de nieuwe medewerker om hem of haar in te werken. Hier worden wij volledig in ontzorgd.”

Makkelijk en snel contact

Ondanks dat José niet heel veel ervaring heeft met andere schoonmaakbedrijven, is ze wel heel blij met de manier van werken van Prins Schoonmaakdiensten. “De lijnen zijn kort én het contact is heel persoonlijk. Zo is Marianne regelmatig bij ons op de campus te vinden, om te kijken of er nog volgens afspraak wordt schoongemaakt en om te checken of wij nog blij zijn. Daarnaast zijn ze bij Prins ook heel open en transparant over wat wel en niet kan. What you see is what you get. Ik ben dan ook heel blij met de samenwerking!”

Ook op zoek naar een betrouwbare, meedenkende en flexibele partner voor de schoonmaak van uw gebouw? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op.