Bekijk onze vacatures

Dieptereiniging

Keukens, toiletten en airco’s, allemaal plaatsen waar bacteriën en ongedierte zich nestelen op onzichtbare en moeilijk bereikbare plekken. Daarom is het belangrijk dat u naast regelmatig schoonmaakonderhoud periodiek ook een dieptereiniging laat uitvoeren. De gekwalificeerde specialisten van Prins Schoonmaakdiensten helpen u graag om uw keuken en sanitaire ruimtes hygiënisch verantwoord schoon te houden.

Dieptereiniging van keuken en sanitair

Een dieptereiniging van uw keuken of sanitair bevat verschillende elementen. Zo kunt u in de keuken denken aan het demonteren, reinigen en weer monteren van bijvoorbeeld frituurunits, koel- en vriesunits, ovens, afzuigkappen, vaatwasmachines en bakplaten. Na terugplaatsing van de apparatuur brengen wij de kitranden opnieuw aan en controleren we eventuele aansluitingen.

De dieptereiniging van sanitaire ruimtes bestaat onder andere uit het grondig reinigen van toiletten, wastafels, urinoirs, sifons, wanden en vloeren. Waar nodig demonteren, reinigen, monteren en vervangen we onderdelen. Loszittende toiletbrillen worden vastgezet.

Reinigen vetkanalen en luchtbehandelingssystemen

Naast keukens en sanitaire ruimtes is het ook belangrijk om vetkanalen en luchtbehandelingssystemen regelmatig grondig te reinigen. Vetkanalen zijn brandgeleiders bij uitstek en een vervuild kanaal levert dan ook een hoog brandrisico op. Voor luchtbehandelingssystemen geldt dat ze weinig nut hebben als ze niet goed worden onderhouden. Daarom voert Prins Schoonmaakdiensten de volgende handelingen voor u uit:

  • algemene inspectie;
  • reinigen luchtbehandelingkanalen, airco’s en condensors;
  • preventief onderhoud klimaatinstallaties;
  • chemisch en technisch reinigen van de luchtbehandelingskasten;
  • desinfecteren van ruimtes en apparatuur;
  • re-conditioneren luchtbehandelingskasten;
  • periodieke vervanging luchtfilters

Heeft u naast regelmatig schoonmaakonderhoud behoefte aan een grondige dieptereiniging van uw keuken of sanitair? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op.