Bekijk onze vacatures

Opleveringsschoonmaak

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen of staat er een verbouwing op de agenda? Dan wilt u optimaal genieten van het resultaat. Dit kan pas als u zeker weet dat het pand grondig gereinigd is voordat het in gebruik genomen wordt. Daarom zetten wij voor u de puntjes op de ‘i’! Van de tl-balk tot en met de plint, onze gekwalificeerde schoonmakers zorgen ervoor dat u met een goed gevoel binnenkomt.

Complete schoonmaak van uw pand

Prins Schoonmaakdiensten heeft alles in huis om uw pand van binnen en buiten compleet te reinigen. Bouwafval, stof en andere resten worden zorgvuldig verwijderd. Wilt u naast de schoonmaak ook uw vloeren conserveren of uw ramen laten wassen? Ook dat is geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat bedrijfspanden klaar zijn voor oplevering zonder dat u zelf aan de slag hoeft. Naast bedrijven werken wij ook veel samen met woningcoöperaties voor de eindschoonmaak van huurwoningen. Wij zijn flexibel in onze dienstverlening en schrikken niet van een ad-hoc opdracht.

Wilt u dat wij na de opleveringsschoonmaak ook het reguliere onderhoud van uw kantoor verzorgen? Dan verzorgen wij graag een offerte op maat.

Verwacht u binnenkort een opleveringsschoonmaak nodig te hebben? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op.