Bekijk onze vacatures

Nieuws

Uitblinkers van Prins Schoonmaakdiensten maken dagelijks schoon bij VVV Nederland

Altijd een schone werkomgeving voor VVV Nederland dankzij Prins Schoonmaakdiensten

In deze klantreferentie vertelt office- en businessmanager José van Ommen van VVV Nederland over de samenwerking met Prins Schoonmaakdiensten.

Caesar Groep vindt in Prins Schoonmaakdiensten een partner die staat voor kwaliteit en persoonlijkheid

In deze klantreferentie vertelt facility manager Kiki Eskens van Caesar Groep over de samenwerking met Prins Schoonmaakdiensten.

Uitblinker Wendy Somers: “Ik wil iedereen enthousiasmeren voor het schoonmaakvak.”

Een optimale dienstverlening zonder vakkundig personeel? Onmogelijk! Daarom bestaat ons team uitsluitend uit gedreven uitblinkers.

Buitenplaats Doornburgh: Prins Schoonmaakdiensten tilt de schoonmaak naar een hoger niveau

Buitenplaats Doornburgh in Maarssen zocht een professioneel schoonmaakbedrijf en vond die in Prins Schoonmaakdiensten.

Prins Schoonmaakdiensten ontzorgt TIAS met gekwalificeerde schoonmakers

Thalita (TIAS) vertelt in dit interview over de samenwerking met Prins Schoonmaakdiensten. Ontzorging en goede communicatie staan hierbij centraal.

Prins Schoonmaakdiensten: een bedrijf en branche om trots op te zijn

Samen met directeur Peter Prins blikken we terug op een bijzonder 2020 en kijken we vooruit naar de plannen voor Prins Schoonmaakdiensten in 2021.

Prins Schoonmaakdiensten trotse schoonmaakpartner van e-sportbedrijf Team Liquid

Het internationale e-sportbedrijf Team Liquid heeft voor de schoonmaak van haar trainingscentrum en appartementen in Utrecht gekozen voor Prins Schoonmaakdiensten.

Schoonmaakster Gonda Ros Fluit: “Iedereen is hier open en eerlijk tegen elkaar.”

Al ruim vijf jaar is Gonda Ros Fluit werkzaam als schoonmaakster bij Prins Schoonmaakdiensten. Dagelijks is zij te vinden bij Intergamma en dat bevalt haar heel goed!

Dagelijkse schoonmaak voor alle vestigingen van Kinderdagverblijf De Melkfabriek

In dit interview vertelt Daan Kauerz, mede-eigenaar van KDV De Melkfabriek, waarom hij de dagelijkse schoonmaak van de kinderdagverblijven aan Prins Schoonmaakdiensten toevertrouwt.

Rayonleider Miranda: “Bij Prins Schoonmaakdiensten kennen we de klant echt.”

Als rayonleider bij Prins Schoonmaakdiensten is Miranda Britink de eerste contactpersoon voor zowel de schoonmakers als opdrachtgevers. In dit interview vertelt zij alles over haar werk.

“Prins Schoonmaakdiensten is altijd bereid een stap extra te zetten.”

Hans van der Pas, Facilitair Manager bij Ascom, vertelt over de samenwerking met Prins Schoonmaakdiensten. Al jaren maakt een vast team van schoonmakers de kantoren schoon.

Schoonmaken, sporten en reizen: René Evers houdt niet van stilzitten

Na zijn pensioen wilde René Evers niet stil gaan zitten. Sinds vier jaar werkt hij daarom als schoonmaker bij Prins Schoonmaakdiensten. In dit interview vertelt hij waarom hij zo enthousiast is.

Miranda Mocking-Rinkema is helemaal op haar plek bij Prins Schoonmaakdiensten

Na 32 jaar in de catering startte Miranda Mocking-Rinkema als schoonmaakster bij Prins Schoonmaakdiensten. In dit interview stellen wij deze uitblinker graag aan u voor.

Hijman Schoonmaakartikelen en Prins Schoonmaakdiensten werken samen aan circulariteit

In de samenwerking tussen Hijman Schoonmaakartikelen en Prins Schoonmaakdiensten spelen innovatie en duurzaamheid een belangrijke rol. Lees erover in het interview met Roland Wink.

ISO 14001-certificering laat focus op duurzaamheid en veiligheid zien

Wist u dat Prins Schoonmaakdiensten ISO 14001-gecertificeerd is? In deze blog lichten wij toe hoe wij ons in de praktijk inzetten voor het milieu en onze mensen.

Maatregelen rondom Coronavirus

De uitbraak van het Coronavirus roept veel vragen op. Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we de adviezen van de overheid, het RIVM, de GGD en onze branchevereniging OSB.

“Met Prins Schoonmaakdiensten heb ik een onbezorgd leven.”

Al vijftien jaar werkt Marc Born, Facilitair Manager bij Intergamma, samen met Prins Schoonmaakdiensten. In dit interview vertelt hij over de toegevoegde waarde van de samenwerking.

Verfrissend vertrouwd, en dat al 45 jaar

Glasheldere afspraken, gedreven uitblinkers en grondige service; zo garandeert Prins Schoonmaakdiensten een optimale dienstverlening. Lees erover in deze blog.

Opdrachtgevers en medewerkers: Miriam Slokker kent iedereen

Miriam is bij Prins Schoonmaakdiensten verantwoordelijk voor Operationele Zaken. In dit interview vertelt zij over de meerwaarde van persoonlijk contact met medewerkers en opdrachtgevers.

Neem contact met ons op.