Bekijk onze vacatures

Prins Schoonmaakdiensten ontzorgt TIAS met gekwalificeerde schoonmakers

Prins Schoonmaakdiensten ontzorgt TIAS met gekwalificeerde schoonmakers

Een schoon schoolgebouw waar met veel plezier gewerkt en geleerd kan worden, zónder dat ze bij TIAS zelf dagelijks bezig moeten zijn met de schoonmaak. Dat was de wens van Thalita, Assistent Facility Service bij TIAS, en de rest van het team Facility toen zij de samenwerking aangingen met Prins Schoonmaakdiensten. Na een paar weken spreken we met Thalita om te vragen hoe de samenwerking tot nu toe verloopt.

Een schoon, fris gebouw zonder dat wij daar zelf naar om hoeven te kijken

“Bij TIAS waren we op zoek naar een kleiner schoonmaakbedrijf met korte communicatielijnen. We hebben een aantal offertes aangevraagd, waaronder bij het lokale bedrijf Prins Schoonmaakdiensten. De recensies die ik hierover las waren super, de website sprak aan en ze bleken ook nog eens bij ons om de hoek te zitten. 1+1=3 en daarom hebben wij Prins Schoonmaakdiensten uitgenodigd voor een gesprek. Mijn collega’s en ik waren direct enthousiast over de werkwijze, korte communicatielijnen en de aandacht voor duurzaamheid. Dit gesprek bleek dan ook het startschot van onze samenwerking.”

Iedereen heeft hart voor het (schoonmaak)werk

Prins Schoonmaakdiensten verzorgt dagelijks high-end schoonmaakonderhoud voor TIAS. Normaal gesproken zou dit twee keer per dag zijn, maar omdat de school nu gesloten is in verband met de Covid-19-maatregelen wordt het pand voorlopig één keer per dag schoongemaakt. Thalita: “Het was een rare tijd om te starten, maar ik ben tot nu toe ontzettend tevreden. De school is schoon, het contact met de rayonmanager verloopt goed en we hebben goede afspraken gemaakt. Maar wat ik het allerleukst vind, is dat onze vaste twee schoonmaaksters met zoveel plezier hun werk uitvoeren. Ze hebben echt hart voor hun werk! Dat bleek wel toen ik vorige week de school binnenliep en het helemaal naar bloementjes rook. Ik zei tegen de dames ‘wat ruikt het hier lekker!’. Wat bleek? Eén van de dames had Robijn wasverzachterkorrels meegenomen van thuis en in de stofzuiger gedaan, omdat het een lekker geurtje verspreidt. En inderdaad, ’s middags rook het nog steeds naar bloemetjes. Het feit dat onze schoonmakers verder kijken dan het werkprogramma en zelf met allerlei ideeën komen om bepaalde processen te verbeteren of problemen op te lossen, toont wel aan dat wij te maken hebben met echte uitblinkers!”

Goede communicatie, flexibel en klantgericht

Over de samenwerking met Prins Schoonmaakdiensten is Thalita dan ook meer dan tevreden: “Ik heb best veel ervaring met schoonmaakbedrijven, ook van voordat ik bij TIAS kwam werken. Maar wat Prins Schoonmaakdiensten echt onderscheidt van die andere partijen, zijn de korte lijnen, goede communicatie, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en het meedenken met de klant. We worden nu écht ontzorgd! Alleen al uit het feit dat de telefoon altijd wordt opgenomen en ik iemand aan de lijn krijg die mij vriendelijk en behulpzaam te woord staat, blijkt dat ik met een fijne, professionele partij te maken heb. Ondanks dat wij op dit moment nog maar een paar maanden samenwerken met Prins Schoonmaakdiensten, heb ik alle vertrouwen in onze samenwerking voor de toekomst”, besluit Thalita.

Ook op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner voor de schoonmaak van uw gebouw? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op.