Bekijk onze vacatures

Schoonmaakonderhoud

Op het moment dat u de schoonmaak van uw gebouw uit handen geeft, is het belangrijk dat u er blind op kunt vertrouwen dat dit goed gebeurt. En dan bedoelen we niet alleen dat het schoon is (dit lijkt ons vanzelfsprekend), maar dat afspraken áltijd worden nagekomen en dat u weet wie er bij u aan het werk is. Een betrouwbare partner die staat voor kwaliteit en persoonlijk contact.

Intern opgeleide schoonmakers

Om de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten te waarborgen, investeren wij veel in onze medewerkers. Wij maken geen gebruik van uitzendbureaus, maar leiden ons personeel zelf op. Zo weten we zeker dat al onze medewerkers kennis van zaken hebben én gemotiveerd zijn. Tijdens de opleiding leren onze mensen onder meer te werken met het schoonmaakschema met hierin de gemaakte afspraken. Dit schema is ‘slechts’ een leidraad voor een goed eindresultaat. Is er vandaag iets vuil dat morgen op het schema staat? Dan wordt het vandaag schoongemaakt. Naast flexibiliteit vinden wij het belangrijk dat u weet met wie u samenwerkt. Daarom heeft u altijd een vast aanspreekpunt en zijn wij snel te bereiken. Is er een medewerker ziek of op vakantie? Dan brengen wij u hier altijd van op de hoogte en begeleiden we de vervanger.

Objectieve kwaliteitscontrole

Bij Prins Schoonmaakdiensten werken we met het Dagelijks Kontrole Systeem (DKS). Een professioneel controlesysteem om de kwaliteit van het schoonmaakproces te bewaken. Daarbij vinden wij het ook belangrijk om kritisch te zijn op ons eigen werk. Daarom worden er bij de klanten waar wij dagelijks de schoonmaak verzorgen, regelmatig kosteloos onverwachte controles uitgevoerd door een extern controlebureau. Het rapport dat hieruit volgt, wordt zowel naar ons als de opdrachtgever gestuurd. Zo blijft iedereen binnen de organisatie scherp!

Meer informatie over onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op.