Bekijk onze vacatures

Maatregelen rondom Coronavirus

Maatregelen rondom Coronavirus

De uitbraak van het Coronavirus roept veel vragen op.

Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we de adviezen van de overheid, het RIVM, de GGD en onze branchevereniging OSB.
Zo wijzen wij onze medewerkers op het naleven van de persoonlijke hygi├źne, zoals:

  • het regelmatig wassen van de handen;
  • hoesten en/of niezen aan de binnenkant van de elleboog;
  • het gebruik van papieren zakdoekjes.

Daarnaast wordt ze aangeraden om zo min mogelijk handen te schudden. Onze medewerkers zijn er tevens op gewezen dat, zodra ze symptomen ervaren of twijfelen over griep of Coronavirus, er contact opgenomen dient te worden met de huisarts om advies en instructies te vragen en dit onmiddellijk te melden bij de rayonleider. Hij/zij kan dan in overleg passende maatregelen nemen.

Op de werkvloer worden onze medewerkers geïnstrueerd om extra aandacht te besteden aan het reinigen van de zogenaamde contactpunten zoals deurklinken, trapleuningen, doorspoelknoppen van sanitair en apparaten die door meerdere personen worden bediend, zoals koffiemachines.

Mochten er binnen uw bedrijf extra protocollen vereist zijn, verzoeken wij u om deze aan ons door te geven zodat wij hierop kunnen reageren. Als er protocolveranderingen of aanpassingen vanuit Prins Schoonmaakdiensten worden doorgevoerd, dan zullen wij u hierover onmiddellijk informeren.

Wij vertrouwen erop dat we door deze maatregelen het besmettingsrisico kunnen inperken.

Neem contact met ons op.