Bekijk onze vacatures

Verfrissend vertrouwd, en dat al 45 jaar

Verfrissend vertrouwd, en dat al 45 jaar

Onze nieuwe website is live en we zijn trots op het eindresultaat! We hebben even de tijd genomen om goed naar onszelf te kijken. Waar staan wij voor als organisatie en wat willen we naar onze klanten uitstralen? Verfrissend vertrouwd, dat is waar wij van Prins Schoonmaakdiensten voor staan. Maar wat betekent dat?

De koninklijke driehoek van Prins

Verfrissend vertrouwd betekent voor ons dat u, dankzij ons vaste team van professionals, geen omkijken heeft naar de dagelijkse en specialistische schoonmaak van uw kantoor. Een optimale dienstverlening dus. Dit garanderen we op basis van drie pijlers die we hebben samengevat in, wat wij noemen, de koninklijke driehoek van Prins. Deze driehoek bestaat uit: glasheldere afspraken, gedreven uitblinkers en grondige service. Voordat wij een samenwerking met u aangaan, maken wij glasheldere afspraken over de verwachtingen en verantwoordelijkheden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast bieden wij een grondige service door gemotiveerde medewerkers in te zetten, korte lijnen te hanteren en regelmatig persoonlijk contact te hebben. Heeft u een opmerking of verandert de behoefte gedurende de samenwerking? Dan schakelen wij snel om.

In-house opleiding van schoonmaakspecialisten

Ons team van schoonmaakspecialisten bestaat uit gedreven uitblinkers en daar investeren wij veel in. Zo maken we geen gebruik van uitzendbureaus, maar leiden wij ons personeel zelf op. Dit betekent dat wij zeker weten dat al onze medewerkers kennis van zaken hebben en, net zo belangrijk, dat ze gemotiveerd zijn! Wij vinden het erg belangrijk om langdurige relaties op te bouwen met onze opdrachtgevers, maar ook met ons personeel. Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op een team van vakmensen. Onze medewerkers kennen hun klanten goed en zijn communicatief vaardig.

Persoonlijk contact staat centraal

Op het moment dat u de schoonmaak van uw bedrijf uitbesteedt, is het essentieel dat er onderling vertrouwen is. Eén van onze belangrijkste beloftes is dan ook dat wij afspraken altijd nakomen en dat u precies weet wie er bij u aan het werk is. Is een schoonmaker ziek? Dan stellen wij de vervanger persoonlijk aan u voor. Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk voor een duurzame relatie.

Na 44 jaar hebben wij nog altijd veel plezier in ons vak en de samenwerking met onze opdrachtgevers en medewerkers. Bent u benieuwd naar onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op.

Geef een reactie