Bekijk onze vacatures

Prins Schoonmaakdiensten trotse schoonmaakpartner van e-sportbedrijf Team Liquid

Prins Schoonmaakdiensten trotse schoonmaakpartner van e-sportbedrijf Team Liquid

Onlangs is aan het Stationsplein in Utrecht het gloednieuwe trainingscentrum geopend van Team Liquid; één van de grootste e-sportsteams ter wereld! Hoewel Team Liquid ook vestigingen heeft in Los Angeles en São Paulo, is het hoofdkantoor gevestigd in de Domstad. Net als Prins Schoonmaakdiensten is Team Liquid van oorsprong dan ook een écht Utrechts bedrijf. Als schoonmaakpartner van dit mooie innovatieve bedrijf, dragen wij de zorg voor de dagelijkse schoonmaak van de trainingsruimtes en kantoren én maken wij wekelijks de appartementen van de spelers schoon. Een mooie samenwerking waarbij álles in het teken van de spelers staat.

Internationale topsport

In het nieuwe trainingscentrum wordt er niet alleen maar gegamed. Zo zijn er bijvoorbeeld managers en psychologen aanwezig, een chefkok die voor goed eten zorgt en er wordt gesport. Met een groot team aan internationale spelers, komen de mensen overal vandaan. Gemiddeld verblijven de spelers vaak voor een periode van drie tot zes maanden in de appartementen.

Flexibele dagelijkse schoonmaak en één aanspreekpunt

Wat voor Team Liquid prettig is aan de samenwerking met Prins Schoonmaakdiensten, zijn de korte lijnen en de flexibiliteit. “Dagelijks is één van onze medewerkers aanwezig op het trainingscentrum en op woensdag zetten we twee mensen extra in voor de appartementen”, vertelt Lars Versluis, Rayonleider bij Prins Schoonmaakdiensten. “Iedere dag wordt onder andere het sanitair schoongemaakt, de directiekamer en de trainingsruimtes, maar daarnaast varieert het heel erg. Op de locatie ligt een logboek waarin mensen van Team Liquid op- en aanmerkingen kunnen schrijven. Stel dat er ’s avonds een lange vergadering geweest is in de boardroom, dan maken we die ’s morgens als eerste in orde. Of als er ’s nachts een mail binnenkomt over een speler die die dag arriveert, dan wordt dat direct geregeld.”

“Ons doel is om Team Liquid zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen. Dat betekent dat we niet alleen schoonmaken, maar bijvoorbeeld ook de bedden verschonen en specialistisch schoonmaakwerk uitvoeren. Denk aan schade na een lekkage. Het team heeft in Zuilen ook nog twee huizen die verbouwd gaan worden tot appartementen. Naast de schoonmaak kunnen we hiervoor ook zaken als het leggen van vloeren en loodgieterswerk regelen. Het is mooi om te zien dat het vertrouwen er is dat wij het in orde maken”, besluit Lars.

Ook op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner voor de schoonmaak van uw gebouw? Neem dan gerust contact met ons op

Neem contact met ons op.