Bekijk onze vacatures

Caesar Groep vindt in Prins Schoonmaakdiensten een partner die staat voor kwaliteit en persoonlijkheid

Caesar Groep vindt in Prins Schoonmaakdiensten een partner die staat voor kwaliteit en persoonlijkheid

De Caesar Groep is een IT-partner in digitale transformatie. Een familiebedrijf én een bedrijvenfamilie uit Papendorp met ongeveer 170 medewerkers. De Caesar Groep bedient al meer dan 25 jaar opdrachtgevers in heel Nederland met onder andere detachering, technologisch advies, projecten & beheer. “Omdat wij mensen en persoonlijkheid heel belangrijk vinden, hebben wij onze mensen het liefst zelf in dienst. Van de receptionistes en IT-developers tot de consultants en schoonmaakmedewerkers. Daarom is onze samenwerking met Prins Schoonmaakdiensten eigenlijk best uniek te noemen”, vertelt facility manager Kiki Eskens ons.

Waarom heeft Caesar Groep tóch de hulp ingeschakeld van Prins Schoonmaakdiensten en hoe bevalt de samenwerking tot nu toe? Kiki vertelt het ons!

Schoonmakers met passie

“We deden de werving van schoonmaakpersoneel eigenlijk altijd zelf”, vertelt Kiki. “Tot een paar jaar geleden. Toen één van onze vaste schoonmaakmedewerkers bij ons uit dienst ging, kregen we het niet meer voor elkaar om zelf de juiste mensen te vinden. Ook de eerste twee schoonmaakbedrijven met wie we de samenwerking aangingen, kregen het niet voor elkaar om schoonmakers te vinden die bij ons pasten. Het leverde ons eigenlijk alleen maar meer zorgen op. Dus toen ik telefonisch door Prins Schoonmaakdiensten werd benaderd, was ik best een beetje huiverig. Zou Prins Schoonmaakdiensten het dan wel voor elkaar krijgen om medewerkers te vinden met passie voor het vak, die weten van aanpakken, houden van een praatje en zo dus een verlengstuk zijn van onze eigen organisatie? Ik ben blij dat ik ze een kans heb gegeven. We hebben een heel fijn gesprek gehad en nu werken we samen.”

Prins Schoonmaakdiensten blinkt uit in persoonlijk en informeel contact

Toen we Kiki spraken, was de samenwerking tussen Caesar Groep en Prins Schoonmaakdiensten nog maar drie weken jong. Toch was ze al zeer tevreden. Kiki: “Het contact met regiomanager Dania en onze schoonmaakster Suzet verloopt gewoon heel goed. Persoonlijk en informeel. Onze regiomanager is in de korte tijd dat we samenwerken al twee keer langs geweest om te vragen hoe het gaat, of we tegen dingen aanlopen en gewoon voor een gezellig praatje. Ook de schoonmaakster mengt zich goed met het personeel. Ze voelt nu al als onderdeel van ons team, terwijl ze er nog maar een paar weken is.”

Gedreven en vakkundig personeel

“Suzet komt vier dagen in de week bij ons en maakt haar eigen verdieping schoon”, vervolgt Kiki. “Dat houdt in dat ze op de tweede verdieping verantwoordelijk is voor het bijvullen en schoonmaken van de koffieautomaat, in- en uitruimen van de vaatwasser, stofzuigen en dweilen van de vloeren én het schoonmaken van de bureaus, meubels en het sanitair. Daarnaast maakt ze samen met de schoonmaakmedewerker van verdieping 1 ook nog de begane grond met vergaderruimtes, de receptie en de gangen schoon”, vertelt Kiki. “Wat ik heel fijn vind, is dat er nu iemand bij ons werkt die het schoonmaakvak leuk vindt én er ook nog eens heel goed in is. Ik hoor positieve verhalen van de collega’s die op de tweede verdieping werken. De afdeling is schoon, ziet er netjes uit én ze maakt graag een praatje met collega’s tussen het schoonmaken door. Dat heb ik bij andere schoonmaakbedrijven nog weleens gemist. Ik hoop dan ook dat dit positieve gevoel over Prins Schoonmaakdiensten en haar uitblinkers nog jarenlang zo blijft!”

Ook op zoek naar een betrouwbare, meedenkende en flexibele partner voor de schoonmaak van uw gebouw? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op.