Bekijk onze vacatures

Prins Schoonmaakdiensten is trotse sponsor van Olympisch beachvolleybalduo Stefan Boermans en Yorick de Groot

Prins Schoonmaakdiensten is trotse sponsor van Olympisch beachvolleybalduo Stefan Boermans en Yorick de Groot

Prins Schoonmaakdiensten is blij om te vertellen dat wij al sinds 2021 de trotse sponsor zijn van het Olympisch beachvolleybalduo Stefan Boermans en Yorick de Groot. Want net zoals ons team van gedreven uitblinkers, streven Stefan en Yorick naar het hoogste niveau van excellentie en doorzettingsvermogen. En dat niveau laten zij deze zomer zien op de Olympische Spelen in Parijs.

Van voetbalveld tot Olympisch zand

Stefan verruilde op zijn achttiende zijn voetbalschoenen voor het zand van het beachvolleybalveld. En verhuisde vijf jaar geleden van Twente naar Den Haag om zijn carrière als beachvolleyballer verder te ontwikkelen. Yorick de Groot daarentegen, groeide op in een volleybalgezin en begon op zijn zesde al met volleybal.

In 2020 werden Stefan en Yorick samengevoegd in de nationale selectie van beachvolleybal. Dit markeerde het begin van hun succesvolle samenwerking. Hun eerste seizoen samen was indrukwekkend, met als hoogtepunt een tweede plaats op het Europees kampioenschap in 2021. Dit doorbraakseizoen bewees dat ze een team zijn waar je rekening mee moet houden in de beachvolleybalwereld.

Van King of the Court naar de Olympische Spelen

In september van datzelfde jaar namen Stefan en Yorick deel aan het King of the Court-toernooi in Utrecht. Een uniek beachvolleybalconcept waarbij vijf teams tegelijkertijd strijden en alleen aan één kant van het veld punten kunnen scoren.

Dit toernooi bracht hen in contact met Prins Schoonmaakdiensten, die daar als schoonmaakpartner en sponsor actief was. Na een kennismakingsgesprek op ons kantoor, waarbij Peter Prins hun doorzettingsvermogen en toewijding enorm waardeerde, besloot hij het team te sponsoren. Deze sponsoring stelt het Olympische duo in staat om zich volledig te concentreren op hun sport.

Parijs 2024

Stefan en Yorick hebben het Olympische ticket kortgeleden al weten te bemachtigen en zijn begonnen met een voorbereidingsperiode van drie weken. Deze periode wordt gevolgd door een toernooi in Wenen, waarna zij vertrekken naar Parijs. Daar vindt de openingsceremonie plaats op 26 juli.

Wanneer de mannen aan de beurt zijn, is nog onbekend. De loting vindt namelijk later pas plaats. Het beachvolleybal toernooi strekt zich uit over de gehele Olympische Spelen en als Stefan en Yorick de finale bereiken, zullen zij dus tot de laatste dag actief zijn.

Op weg naar goud!

Het doel van dit duo is niet langer slechts deelname; ze zijn vastbesloten om een medaille te winnen. En hun prestaties tot nu toe maken een Olympische medaille steeds realistischer. Wij geloven in hun potentieel en zijn trots om hen op hun weg naar Olympisch goud te ondersteunen!

Prins Schoonmaakdiensten wenst Stefan en Yorick alle succes in hun voorbereidingen en wedstrijden op de Olympische Spelen. We zijn er zeker van dat ze Nederland trots zullen maken en kijken uit naar hun toekomstige successen.

Neem contact met ons op.